Alg voorwaarden - Le Mirador

Ga naar de inhoud
Algemene voorwaarden
 
 
1.De huurder verbindt zich ertoe de vakantiewoning, die hij in goede en propere staat heeft ontvangen, als ‘een goede huisvader/-moeder’ te gebruiken en geen overlast te bezorgen aan de omwonenden en andere aanwezigen. Tijdens de duur van het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning. Hij verbindt zich ertoe de kosten te dekken die voortvloeien uit een fout of nalatigheid van zijnentwege of van de andere bewoners van het verblijf.
 
2. De huurder dient het juiste aantal personen mee te delen. Het maximaal aantal mag niet overschreden worden. Indien dit toch het geval is, kan de woning geweigerd worden en de waarborg volledig ingehouden worden.
 
3. Huisdieren zijn niet toegelaten.
 
4. Roken binnenshuis is niet toegestaan.
 
5. De uren van aankomst en vertrek worden nageleefd: inchecken vanaf 15 u - uitchecken voor 10 u ofwel zoals op voorhand afgesproken.
 
6. Alle bedden zijn voorzien van een dekbed, matrasbeschermer en hoofdkussens. De huurden zorgt zelf voor hoeslakens, dekbedovertrek en kussenslopen. Bij het beslapen van de bedden zonder bedlinnen, wordt 30.00 euro per bed ingehouden van de waarborg voor het reinigen van het beddengoed. Als u slaapt in een slaapzak, dan dient u ook een hoeslaken te leggen om de matras te beschermen.
 
7. Het huis wordt in een nette staat achtergelaten: de vaat moet gewassen en opgeborgen zijn, de koelkast en oven gereinigd, de badkamers en wc’s netjes.  Alle meubilair, zowel binnen als buiten, dient op de originele plaats te staan. Alle afval en vuilnis weggebracht: grijze en kleine witte zak in de afvalbak aan de oprit, pmd-zak en papier mag in de gang gezet worden, glas in de glasbak in het dorp (200m van het huis). De eindschoonmaak wordt door ons gedaan maar het huis moet wel opgeruimd en veegvrij zijn. De prijs voor de eindschoonmaak is niet in de huurprijs inbegrepen. Huis 14p: 125.00 euro, gîte 6p: 60,00 euro, gîte 8p: 65 euro. Als aan bovenstaande niet voldaan is, zal er extra aangerekend worden voor het extra werk
 
8. De kosten van gas, water en elektriciteit zijn niet inbegrepen in de huurprijs: volgens tellers à kostprijs

9. BRANDVEILIGHEID
Het is ten strengste verboden om vuur te maken in de tuin: geen vuurkorven, geen kampvuur en ook geen hout verbranden in de barbecue. De bbq wordt uitsluitend gebruikt om voeding te grillen. De waarborg zal volledig worden ingehouden bij het niet naleven van deze maatregel.
 
 
·        Wij verhuren enkel volgens de geldende coronamaatregelen
 
 
Bij het reserveren van de vakantiewoning, verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden.
 
 
Alvast bedankt.
Rue des Chasseurs Ardennais 11, 6960 Dochamps                         +32 477 44 26 31
Terug naar de inhoud